Avantaje

Firma ConLex este compusa dintr-o echipa de oameni profesionisti, cu o vasta experienta in domeniul contabilitatii, pregatita sa rezolve corect si cu celeritate orice problema intampinati in domeniul financiar-contabil.

Membrii echipei noastre se perfectioneaza continuu pentru a fi la curent cu schimbarile si noutatile din domeniu astfel incat sa poata oferi rezolvare tuturor problemelor si situatiilor ce se pot ivi.

Noi cautam cele mai bune solutii pentru clientii noi, le acordam asistenta, consultanta si sprijin ori de cate ori acest lucru este necesar.

Oferim informatii si rapoarte periodice privind starea si situatia firmei, pentru a putea sti in orice moment in ce directie se indreapta businessul dumneavoastra.

Firma ConLex ofera servicii de stocare si de pastrare in siguranta a datelor firmei dumneavoastra la care puteti avea acces oricand daca in urma unui accident sau a unui eveniment nefericit dumneavoastra le pierdeti pe cele pe care le detineti.

Firma noastra garanteaza pastrarea confidentialitatii datelor si serviciilor firmei dumneavoastra.

Firma ContLex si membrii echipei acesteia isi asuma raspunderea pentru serviciile prestate, pentru corectitudinea intocmirii documentelor si nu numai. Colaborand cu noi riscul de frauda sau delapidare dispare.

Cu noi alaturi scapati de toate grijile putand sa va concentrati doar pe dezvoltarea business-ului dumneavoastra deoarece noi ne dedicam intru totul clientilor nostri.

Echipa noastra combina experienta acumulata si cunostintele in domeniu pentru a oferi servicii financiar contabile adaptate nevoilor clientilor nostri.

Oferim Siguranta, Stabilitate, Sprijin, Solutii, Satisfactii, elemente pe care echipa noastra le consolideaza si perfectioneaza in fiecare zi.

De ce sa ne alegi pe noi? Pentru ca ne bazam pe siguranta, seriozitate, profesionalism si pe recomandarile si satisfactia clientilor nostri cu care am colaborat si colaboram in cladirea sucesului lor.

Copyright © CONTLEX MBM SRL 2005  Powered by www.appdev.ro Textele si fotografiile se pot copia numai cu acordul scris al autorilor.