Servicii fiscale

Legislatia in domeniul fiscal este una stufoasa si in continua schimbare. Tot timpul se aduc modificari si adaugiri legilor in domeniu, legi a caror cunoastere si interpretare nu este la indemana tuturor. Membrii echipei ContLex au grija sa fie mereu informati si la curent cu toate schimbarile si modificarile legislative astfel incat sa poata oferi sprijin si consultanta clientilor in orice situatie. Echipa ContLex se informeaza asupra aspectelor fiscal care-l intereseaza pe client astfel incat sa sustina si sa garanteze performanta si succesul companiei detinuta de client.

Oferim consultanta, acordam servicii profesionale in domeniul fiscal si asistenta de specialitate pentru intocmirea declaratiilor, respectand procedura fiscala, precum si certificarea declaratiilor fiscale.

Firma ContLex sprijina clientii sai cu urmatoarele servicii fiscale:

  • Intocmirea Declaratiilor fiscale cerute de lege (declaratia 100, 101, 300, 390, 394, etc). Declaratia 100 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat" trebuie depusa de catre contribuabilii care sunt obligati sa plateasca impozitele si taxele cuprinse in Nomenclatorul obligatiilor de plata la bugetul de stat, prevazut in anexa nr. 11 la ordin. Declaratia 101 "Declaratie privind impozitul pe profit" trebuie completata si depusa anual de catre platitorii de impozit pe profit. Declaratia 300 privind "Decont de taxa pe valoarea adaugata", Declaratia 390 "Declaratie recapitulativa privind livrarile/achizitiile/prestarile intracomunitare" se depune lunar de catre persoanele impozabile. Declaratia 394 "Declaraţie informativă privind livrările/prestarile şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional" utilizata pentru facturi primite sau emise in interiorul Romaniei.
  • Certificarea declaratiilor fiscale conform reglementarilor in vigoare
  • Intocmirea declaratiei intrastat

Copyright © CONTLEX MBM SRL 2005  Powered by www.appdev.ro Textele si fotografiile se pot copia numai cu acordul scris al autorilor.