Alte servicii

Echipa firmei ContLex este alaturi de tine in orice moment si in orice etapa a afacerii tale astfel incat sa-ti ofere sprijin si sa te ajute in rezolvarea oricarui tip de problema cu care te confrunti. Astfel, firma ContLex isi adapteaza serviciile in functie de nevoile tale.

Noi va ajutam in identificarea problemelor si a nevoilor afacerii dumneavoastra cautand impreuna cele mai bune solutii astfel incat compania dumneavoastra sa tinda spre dezvoltare.

Firma ContLex sprijina clientii sai cu urmatoarele servicii:

  • Planuri de afaceri pentru finantari, fonduri europene nerambursabile (PHARE, SAPARD, RICOP, etc). Firma ContLex este alaturi de dumneavoastra incepand cu identificarea nevoilor pana la gasirea solutiilor optime pentru afacerea dumneavoastra, incepand cu elaborarea dosarului de finantare pana la obtinerea efectiva a fondurilor nerambursabile, asigurand consiliere si informare pe tot parcursul acestui proces.
  • Studii de fezabilitate. Este proiectul realmente necesar? Care sunt obiectivele proiectului? Proiectul este capabil sa duca la indeplinirea obiectivelor? Proiectul este fezabil? Proiectul este viabil? Firma ContLex cu ajutorul studiului de fezabilitate va poate raspunde la toate aceste intrebari si nu numai astfel incat decizia dumneavoastra sa fie cea mai buna.
  • Elaborarea rapoartelor financiare necesare pentru obtinerea de credite
  • Evaluarea patrimoniului companiei. Aceasta evaluare include evaluarea activelor nemateriale, circulante, bunurilor imobile si a altoc active pe termen lung astfel incat sa fie determinata valoarea de piata actuala a intregii afaceri.
  • Acordarea de asistenta pentru organizarea departamentului financiar contabil, a circuitului documentelor si a politicilor financiar-contabile
  • Asistenta in cadrul proceselor de due diligence. Firma ContLex acorda sprijin in investigarea amanuntita din punct de vedere legal, financiar, comercial si operational al firmei astfel incat sa iasa in evidenta situatia reala.
  • Consultanta pentru infiintari firme. Echipa ContLex va ofera sprijin si consultanta la infiintarea unei firme astfel incat alegerea pe care o faceti sa fie cea mai buna. Este foarte important ca alegerea formei de organizare a firmei sa fie cea corecta, sa alegeti de exemplu corect intre organizarea ca reprezentanta sau ca sucursala si nu numai. ContLex va ofera sprijin si consultanta in chestiuni precum: procedurile de inregistrare fiscala a societatii comerciale, inmatriculare, inregistrare, radiere, intrerupere temporara a activitatii, inregistrarea la Registrul Comertului a unor modificari, modificari ale actului constitutiv, ale capitalului social, ale administratorilor, sustinere in instanta si multe alte servicii.

Copyright © CONTLEX MBM SRL 2005  Powered by www.appdev.ro Textele si fotografiile se pot copia numai cu acordul scris al autorilor.